Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ale Ci sie pytan nazbieralo lady_dosia
Ciacho czekoladowe mowisz mmmmm mniam!! Zobaczysz w takim razie jakie jest pycha! I jak szybciuchno sie robi co.. dokladnie tak jak jest napisane 1-2-3
Te cwiczenia w helse to raz w tyg przez godzine dla mam z dzieciaczkami ale jeszcze nie bylam wiec niewiem co tam sie robi-czaje sie poki co Pojde napewno tylko samej nie ide! hahaha
Przyrzad gimnastyczny to za duzo powiedziane hihi-tylko nie wiedzialam jak to nazwac to po prostu taki stojaczek co ma wiszace zabawki po ktore dziecko moze siegac raczkami nic specjalnego i w dodatku sasiadka mi to pozyczyla bo ona ma babla pol rocznego juz i mu sie chwilowo znudzilo hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
no nasz tak pies z zazdrości się zachowuje.
Co to za ciasto dziewczyny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziewczyny my mamy hodowke kotow i zadne nie jest zaZdrosne mala ma jednego ulubionego i sie razem bawia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kasia - Zuzi, nie Zyzi, cos mi sie na palce rzucilo ))

daris - a bo ja ciekawska jestem troszke ;0)
a u mnie w helse nie ma takich cwiczen.. buuuu

a my to mamy dzidziulca kochanego, psa z jednym okiem i kota seniora
i 7 akwariow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
U nas wywieszka jest w helse ze są ćwiczenia ale płatne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
u nas takich cwiczen tez niestety nie ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
oczywiscie ruch jak w ulu hi Aga,Marta i lady dosia dzieki za nazwy tych kremików ,szykuja sie wilekie zakupki w Pl,jak ja to uwielbiam
aguss to lecimy w tym samym dniu ja musiałam bilet nowy kupić a miałam lecieć norwegianem 8 kwietnia a teraz polecimy z ryyge a mamy tak daleko tam dojechac mojemu sie daty popieprzyły i powiedział że 8 zaczynają sie swieta a 8 to sie kończa i wtedy musi juz wracać wiec trzeba było kupic nowe a że norwegian miał ceny biletów kosmiczne to wybralismy tansza opcje;P
kasia super ze Zuzina wszystko wcina no i nowa umiejętność zaliczona,picie z rureczki brawo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
wera1517 juz kiedys pisalam o tym ciescie ale wstawie jeszcze raz zdjecie opakowania
U nas na stronie helse jest napisane kiedy sie odbywaja zajecia i sa bezplatne
lady_dosia u was na stronie internetowej helse sprawdzalas? moze tez jest napisane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
A ja sprawdzilam agusss ze u was tez sa na gorud-dokladnie te same zajecia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
A mi Julka z rak nie schodzi,he,he Marudzi strasznie. Normalnie nic nie moglam dzisiaj zrobic.

lady_dosia,klusia Idusia,hi,hi Fajnie,ze tak rosnie. W sumie identycznie jak Jula Wiec jest super

Kasia,chyba tez tak zaczne gotowac na 2,3 dni. A mrozisz cos czy tylko w lodowce trzymasz?
Zuzia super ma kubek. Zdolna dziewczynka

Natan jaki usmiechniety No i faktycznie sile to on ma I jak rezolutnie patrzy Super chlopak

Co do zachowania zwierzat,to w Polsce mamy 2 psy. Jeden u moich rodzicow a jeden u mojego meza rodzicow. I tak pies moich rodzicow ucieka od Julki. A znowu suka u mojego meza rodzicow to moglaby spac z Julka i na krok jej nie odstepowac. Roznie to jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok